"Orto klīnika" valdes priekšsēdētāja amatu ieņems Andrejs Peredistijs

09.11.2021 06:33:00

Lursoft Klientu portfeļa monitorings ziņo, ka notikusi amatu rotācija SIA “Orto klīnika” valdē. Līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Kārlis Kavass turpmāk pildīs SIA “Orto klīnika” valdes locekļa amatu, savukārt par valdes priekšsēdētāju iecelts Andrejs Peredistijs, kurš pēdējos desmit gadus pildījis uzņēmuma valdes locekļa pienākumus. Jānorāda, ka Andrejs Peredistijs laika posmā no 2008. līdz 2011.gadam jau ieņēmis SIA “Orto klīnika” valdes priekšsēdētāja amatu.

SIA “Orto klīnika” aizvadītajā gadā kāpināja apgrozījumu līdz 9,02 milj. EUR, bet peļņu līdz 1,2 milj. EUR. Privātais traumatoloģijas – ortopēdijas, mugurkaula ārstēšanas un reimatoloģijas centrs iesniegtajā vadības ziņojumā norāda, ka 2020.gadā pieauga klīnikas sniegto ambulatoro un ķirurģisko pakalpojumu skaits, tādējādi nodrošinot kopējo klīnikas apgrozījuma pieaugumu.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka 49% SIA “Orto klīnika” kapitāldaļu pieder “AmberStone Group”, kura patiesā labuma guvēja, savukārt, ir Nika Berne. Tikmēr SIA “Orto klīnika” norādījis, ka tā patiesos labuma guvējus noskaidrot nav iespējams.