Biļešu paradīzei pievienos "Delfi Ticket Service"

13.12.2021 06:25:00

SIA “Biļešu paradīze” publicējusi paziņojumu par uzņēmuma reorganizāciju apvienošanas ceļā. Lursoft pieejamā informācija liecina, ka apvienošanas ceļā SIA “Biļešu paradīze” kā iegūstošajam uzņēmumam tiks pievienota SIA “Delfi Ticket Service”. Kreditori savus prasījumus var pieteikt viena mēneša laikā no š.g. 10.decembra, kad uzņēmums publiskojis paziņojumu. Lursoft izziņas informācija liecina, ka SIA “Delfi Ticket Service” šobrīd ir SIA “Biļešu paradīze” vienīgais kapitāldaļu turētājs. SIA “Delfi Ticket Service” dibināts 2019.gadā, tā īpašnieks ir AS “DELFI”. Uzņēmums pagājušajā gadā nopelnīja 590,37 tūkst. EUR.

Aizvadītajā gadā SIA “Biļešu paradīze” apgrozījums sarucis par 58,93%, liecina Lursoft pieejamais gada pārskats. Ja 2019.gadā uzņēmums apgrozīja 2,07 milj. EUR, tad aizvadītajā gadā tā apgrozījums samazinājās līdz 0,85 milj. EUR. Pēc 1,10 milj. EUR lielās peļņas aizpērn, pagājušo gadu uzņēmums noslēdzis ar 0,29 milj. EUR zaudējumiem. 

Straujo SIA “Biļešu paradīze” apgrozījuma kritumu ietekmējuši Covid-19 pandēmijas apkarošanai noteiktie ierobežojumi, kas skāruši uzņēmuma pamatdarbību, jo pārskata gadā tika būtiski ierobežota vai pilnībā aizliegta publisko pasākumu norise. “Par spīti krīzei nozarē, uzņēmumam izdevās palielināt tirgus daļu, kas bija iespējams, pateicoties intensīvai komunikācijai ar esošajiem un potenciālajiem klientiem, operatīvai tehnoloģiju pielāgošanai pandēmijas apstākļiem, kā arī veiksmīgai sadarbībai Ekspress Grupp grupas uzņēmumu ietvaros ar AS “DELFI”,” norādīts SIA “Biļešu paradīze” gada pārskatā.

Lursoft dati rāda, ka SIA “Biļešu paradīze” 2020.gadā bija darba devējs 11 darbiniekiem, un nodokļos valsts kopbudžetā uzņēmums samaksājis 364,84 tūkst. EUR.

Uzņēmums 29,37 tūkst. EUR apmērā saņēmis atbalstu tūrisma nozares uzņēmumiem Covid-19 krīzes seku pārvarēšanai, kā arī tas vairākkārt izmantojis iespēju saņemt atbalstu algu subsīdijām, grantus apgrozāmo līdzekļu plūsmas nodrošināšanai, kā arī izmaksāta atlīdzība dīkstāvē esošajiem darbiniekiem.