“Orkla Biscuit Production” iecelta jauna valde

14.01.2022 06:30:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka 2020. gadā dibinātais SIA “Orkla Biscuit Production” ticis pie jaunas valdes. Atceļot no amata valdes priekšsēdētāju Tomu Didrihsonu un valdes locekļus Henriju Fogelu un Tonny Moeller Guldborg, viņu vietā ieceltas četras jaunas amatpersonas.

Par SIA “Orkla Biscuit Production” jauno valdes priekšsēdētāju iecelts Lars Johan Christer Uddin, bet valdes locekļu pienākumus pildīs Inita Drēziņa, Agris Grīnis un Paul Kregnes. Amatus citos Latvijas uzņēmumos iepriekš ieņēmuši tikai Inita Drēziņa un Agris Grīnis, liecina Lursoft esošā informācija. 

Neskatoties uz atcelšanu no SIA “Orkla Biscuit Production” valdes, gan Henrijs Fogels, gan arī Toms Didrihsons turpina kopīgi ieņemt amatus gan SIA “Orkla Latvija”, gan SIA “Orkla Foods Latvija” valdēs. Papildus šiem amatiem, Henrijs Fogels ir arī SIA “Latfood Agro” valdes loceklis, bet Toms Didrihsons ieņem valdes priekšsēdētāja amatus arī SIA “Fresh Food Production” un SIA “Saldumu tirdzniecība”.

Lursoft izziņas informācija rāda, ka AS “Orkla Eesti” 2020.gadā dibinājis SIA “Orkla Biscuit Production” ar 10 milj. EUR pamatkapitālu. Laika gaitā uzņēmuma pamatkapitāls palielināts, un šobrīd tas sasniedz jau 55 milj. EUR. Pēc Lursoft apkopotās informācijas, SIA “Orkla Biscuit Production” ir lielākais 2020.gadā dibinātais uzņēmums.

SIA “Orkla Biscuit Production” publiskotā informācija liecina, ka uzņēmums ir atbildīgs par cepumu un vafeļu ražošanu visiem “Orkla” grupas uzņēmumiem Eiropā.