"Oribalt Rīga" valdi atstājis Ronalds Šlosbergs

20.01.2022 06:20:00

No SIA “Oribalt Rīga” valdes atcelts Ronalds Šlosbergs, liecina Lursoft Klientu Portfeļa dati. Amatā Ronalds Šlosbergs atradās kopš 2014.gada 22.septembra.
Lursoft pieejamā informācija rāda, ka SIA “Oribalt Rīga” valde turpina darbu trīs amatpersonu sastāvā – valdes priekšsēdētāja Pekka Juhani Ruokanen un valdes locekļu Aļonas Zotovas un Audrius Pivoras.

Jānorāda, ka Ronalds Šlosbergs vakar atcelts ne tikai no SIA “Oribalt Rīga”, bet arī SIA “Oribalt Group”, kur kopš 2017.gada ieņēma valdes priekšsēdētāja amatu.

Zāļu vairumtirgotāja SIA “Oribalt Rīga” apgrozījums 2020. gadā, salīdzinot ar gadu iepriekš, palielinājies par 1,41 milj. EUR, ko sekmējuši noslēgti vairāki jauni sadarbības līgumi ar klientiem un piegādātājiem. Uzņēmums 2020.gadā apgrozījis 25,59 milj. EUR un nopelnījis 597,09 tūkst. EUR. Pagājušā gada peļņu uzņēmums iecerējis atstāt nesadalītu.

2020.gadā SIA “Oribalt Rīga” turpināja attīstīt zāļu vairumtirdzniecību, kā arī farmaceitisko produktu izplatīšanas un loģistikas pakalpojumus zāļu, medicīnas ierīču un veselības veicināšanas produktu virzīšanai tirgū, tāpat arī tika turpināta aktīva darbība klīnisko pētījumu jomā.

Lursoft pieejamais SIA “Oribalt Rīga” gada pārskats liecina, ka aizpērn uzņēmums bija darba devējs 65 darbiniekiem. 

SIA “Oribalt Rīga”, kura patiesais labuma guvējs ir soms Pekka Juhani Ruokanen, 2020.gadā nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksājis 1,86 milj. EUR.