Būvuzņēmums "Lagron" uzvarējis 1,46 milj. EUR vērtā Daugavpils pašvaldības iepirkumā

24.01.2022 07:12:00

Daugavpils pilsētas pašvaldības izsludinātajā konkursā par būvdarbu veikšanu Profesionālās izglītības kompetences centra “Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskola “Saules skola”” vajadzībām, uzvarējis SIA “LAGRON”. Uzņēmums iepriekšminētos darbus veiks par 1,46 milj. EUR. Iepirkumu uzraudzības biroja publiskotā informācija liecina, ka konkursa ietvaros bija saņemti divi piedāvājumi.

Pēc Lursoft pieejamās informācijas, šis ir otrais iepirkuma konkurss, kurā šogad publicēta informācija par SIA “LAGRON” uzvaru. Janvāra sākumā publicēts rezultāta paziņojums Ropažu novada pašvaldības konkursā par Ulbrokas vidusskolas ēdnīcas un sākumskolas piebūves būvdarbiem. Šajā konkursā ar 5,03 milj. EUR līgumcenu SIA “LAGRON” uzvarējis kopā ar SIA “Pillar Contractor”.

Daugavpilī reģistrētā SIA “LAGRON” kapitāldaļu turētāji ir Vladimirs Pučkovs un SIA “REM PRO”.

2020.gadā būvkompānija kāpinājusi apgrozījumu līdz 17,02 milj. EUR, bet peļņu līdz 0,59 milj. EUR. Uzņēmumā aizpērn bija nodarbināti 193 strādājošie.

Pēc Lursoft pieejamās informācijas, SIA “LAGRON” ir biedrs divās pilnsabiedrībās, kā arī kapitāldaļu turētājs metāla konstrukciju ražošanas uzņēmumā SIA “STARS MET”.