Cēsu gaļas kombinātam audzis apgrozījums

27.01.2022 06:48:00

Laika periodā no 2020.gada 1.septembra līdz 2021.gada 31.augustam SIA “Cēsu gaļas kombināts” kāpinājis apgrozījumu līdz 11,59 milj. EUR, bet peļņu līdz 0,5 milj. EUR. Gadu iepriekš gaļas pārstrādes uzņēmums apgrozīja 10,02 milj. EUR un nopelnīja 0,34 milj. EUR.

SIA “Cēsu gaļas kombināts” plāno turpināt uzsāktos darbus uzņēmuma materiāli tehniskās bāzes nodrošinājuma uzlabošanā un modernizācijā. Lai sekmīgi paaugstinātu plānoto ražošanas jaudu un nodrošinātu augošā pieprasījuma izpildi, uzņēmums iecerējis veikt ieguldījumus infrastruktūras attīstībā, izbūvējot jaunas ražošanas un produkcijas uzglabāšanas telpas. SIA “Cēsu gaļas kombināts” turpinās arī darbu pie uzņēmuma personāla darba ražīguma paaugstināšanas. Jānorāda, ka aizvadītajā finanšu gadā gaļas pārstrādes uzņēmums bija darba devējs 78 darbiniekiem.

Pielāgojoties globālajām tirgus prasībām, kā arī izvēloties prioritārās produkcijas realizācijas vietas, SIA “Cēsu gaļas kombināts” plāno apgūt jaunus tirgus produkcijas realizācijai Eiropas Savienības dalībvalstīs un eksportēt produkciju arī uz trešajām valstīm.

Lursoft pieejamā informācija liecina, ka SIA “Cēsu gaļas kombināts” patiesie labuma guvēji ir Guntis Piteronoks un Bislans Abdulmuslimovs.