"Vēl vairāk saules" nodibinājis jaunu uzņēmumu

01.02.2022 07:03:00

Ēdināšanas uzņēmums SIA “Vēl vairāk saules” kļuvis par 31.janvārī reģistrētā SIA “VVS Finance” īpašnieku, rāda Lursoft pieejamā informācija. 

Par jaunā uzņēmuma valdes locekli iecelts Andris Tions, kurš šobrīd ieņem ne tikai SIA “VVS Finance”, bet arī SIA “Alma solis” un SIA “Ultra Events” valdes locekļu amatus.

Vakar reģistrētā SIA “VVS Finance” pamatkapitāls ir 500 tūkst. EUR, un uzņēmuma juridiskā adrese reģistrēta Starta ielā 2 – 2, Rīgā. Pēc Lursoft esošās informācijas, šajā adresē šobrīd reģistrēti kopumā pieci uzņēmumi. Tostarp, SIA “VVS CATERING”, kura patiesais labuma guvējs ir Endijs Bērziņš, un SIA “VVS RENT”, kura patiesais labuma guvējs tāpat kā SIA “VVS Finance” ir Mārtiņš Kalniņš.

Ēdināšanas pakalpojumu sniedzējs SIA “Vēl vairāk saules” 2020.gadā piedzīvojis apgrozījuma kritumu par 20,51%, tam samazinoties līdz 5,52 milj. EUR. Neskatoties uz apgrozījuma kritumu, pretstatā zaudējumiem 2019.gadā, 2020. gadu uzņēmumam izdevies noslēgt ar peļņu, kas pēc nodokļu nomaksas veidoja 258,80 tūkst. EUR. 

2020.gadā SIA “Vēl vairāk saules” pielāgojis savu darbību pandēmijas noteiktajiem ierobežojumiem, samazinot darbinieku skaitu un strādājot pie darbinieku produktivitātes rādītāju uzlabošanas. Apgrozījuma apmērus pandēmijas apstākļos uzņēmumam izdevies palielināt, piesaistot ēdienu piegādes kompānijas Wolt un Bolt, jo pandēmijas izplatības ierobežojošo pasākumu dēļ uzņēmumam nācies pārkārtot biznesa virzienu no klientu apkalpošanas restorānos uz piegādi mājās vai darba vietās.