Restorāna "Čarlstons" īpašniekam "BBQ" ierosināts tiesiskās aizsardzības process

25.02.2022 07:21:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka tiesiskās aizsardzības process ierosināts Mārupes novadā reģistrētajam sabiedriskās ēdināšanas nozarē strādājošajam SIA “BBQ”.

Dati rāda, ka SIA “BBQ” reģistrēts 60 tūkst. EUR liels nodokļu parāds.

Lursoft Multi atskaites informācija liecina, ka vēl 2019.gadā ēdināšanas nozarē strādājošajam SIA “BBQ” izdevās palielināt apgrozījumu līdz 827,78 tūkst. EUR, bet jau 2020.gadā tas sarucis par trešdaļu, samazinoties līdz 557 tūkst. EUR. 2020.gadu SIA “BBQ” noslēdza ar 74,64 tūkst. EUR zaudējumiem. 

Aizpērn uzņēmums ar darba vietām nodrošināja 28 strādājošos. Lursoft pieejamā informācija rāda, ka vēl līdz aizvadītā gada jūnija beigām SIA “BBQ” aktīvi izmantojis valsts sniegtās atbalsta iespējas, saņemot gan grantus apgrozāmo līdzekļu plūsmas nodrošināšanai, gan arī atlīdzības dīkstāvē esošajiem darbiniekiem. VID arī vairākkārt atbalstījis uzņēmuma nokavēto nodokļu maksājumu samaksas sadali termiņos vai atlikšanu uz laiku.

Šobrīd Artūram Birnbaumam piederošajam SIA “BBQ” reģistrētas četras aktīvas struktūrvienības. To vidū ir restorāns “Čarlstons” Blaumaņa ielā, Rīgā, arī e-veikals banketi.eu.