Skaistumkopšanas salonu "Kolonna" īpašniekam "Reho" ierosināts tiesiskās aizsardzības process

03.03.2022 06:43:00

Tiesiskās aizsardzības process ierosināts skaistumkopšanas nozarē strādājošajam Latvijas – Vācijas kopuzņēmumam SIA “Reho”, liecina Lursoft izziņas informācija. Uzņēmumam pieder vairāki skaistumkopšanas saloni “Kolonna”.

Lursoft dati rāda, ka SIA “Reho” ir reģistrēti trīs aktuāli nodrošinājumi. To piemērotāji ir VID Nodokļu parādu piedziņas pārvalde, kā arī VID Nodokļu nomaksas veicināšanas pārvalde. Jāpiebilst, ka nodrošinājumi liedz SIA “Reho” reģistrēt komercķīlas, tās pārreģistrēt, pārjaunot un grozīt, tāpat arī ir liegums uzņēmuma reorganizācijai, likvidācijai, izmaiņām amatpersonu un dalībnieku sastāvos.

1991.gadā reģistrētā SIA “Reho” vienīgais kapitāldaļu turētājs un valdes amatpersona ir Jānis Lasmanis.

Lursoft Multi atskaites dati rāda, ka vēl 2017.gadā SIA “Reho” apgrozījums pārsniedza 10,19 milj. EUR, gadu vēlāk tas saruka līdz 8,22 milj. EUR, bet gan 2019., gan 2020.gadā SIA “Reho” apgrozījums nesasniedza pat 1 milj. EUR atzīmi. 2020.gadu skaistumkopšanas nozarē strādājošais uzņēmums noslēdza ar 52,17 tūkst. EUR zaudējumiem.

Iesniegtajā vadības ziņojumā SIA “Reho” norādījis, ka 2019./2020.gadā tas ne tikai sniedzis skaistumkopšanas pakalpojumus, bet arī saimniekoja divās viesnīcās – “Kolonna Hotel Brigita” un “Kollona Hotel Rēzekne”.