"Biļešu paradīze" apgrozījums 2021.gadā audzis par 17%

03.03.2022 07:22:00

Pēc straujā apgrozījuma krituma 2020.gadā, pērn SIA “Biļešu paradīze” izdevies savu apgrozījumu kāpināt. Lursoft pieejamie dati rāda, ka 2021.gadā SIA “Biļešu paradīze” apgrozījums audzis par 17%, sasniedzot 1,04 milj. EUR. Pēc 288,37 tūkst. EUR lielajiem zaudējumiem 2020.gadā, pērn SIA “Biļešu paradīze” guvusi 209,01 tūkst. EUR peļņu.

“Lai arī uzņēmums strādājis ar pieaugumu visos galvenajos rādītājos, tā darbību joprojām būtiski ietekmēja Covid-19 pandēmijas apkarošanai valstī noteiktie ierobežojumi, kas tieši skāruši uzņēmuma pamatdarbību. Pārskata gadā kopā vairāk nekā sešus mēnešus Latvijā pilnībā bija aizliegta publisko pasākumu norise, bet pārējā laikā tā tika būtiski ierobežota,” iesniegtajā vadības ziņojumā skaidro SIA “Biļešu paradīze”, norādot, ka 2021.gadā nav bijusi neviena diena, kad publiskie pasākumi būtu notikuši bez ierobežojumiem. 

SIA “Biļešu paradīze” turpināja meklēt jaunas iespējas, kā attīstīt un paplašināt savus piedāvātos pakalpojumus. Uzņēmumam izdevās turpināt palielināt tirgus daļu, kas bija iespējams pateicoties intensīvai komunikācijai ar esošajiem un potenciālajiem klientiem, operatīvai tehnoloģiju pielāgošanai pandēmijas apstākļiem. 

Būtisks panākums uzņēmumam ir līguma noslēgšana uz pieciem gadiem ar VSIA “Jaunais Rīgas teātris”. Tas ir ne tikai saimniecisks ieguvums, bet arī uzlabos uzņēmuma reputāciju un stiprinās tirgus pozīcijas.

SIA “Biļešu paradīze” kapitāldaļu turētājs ir SIA “Delfi Ticket Service”, liecina Lursoft izziņas dati.