“BaltMetExport” kāpinājis apgrozījumu līdz 19,34 milj. EUR

10.03.2022 06:57:00

Dzelzs armatūras un armatūras izstrādājumu tirgotājs SIA “BaltMetExport” 2021.gadā kāpinājis savu apgrozījumu līdz 19,34 milj. EUR, kas gada laikā ir pieaugums par 27,4%. Iesniegtais vadības ziņojums rāda, ka pērn augusi arī SIA “BaltMetExport” peļņa, kas sasniegusi 1,55 milj. EUR.

Iesniegtajā vadības ziņojumā uzņēmums norāda, ka turpinās meklēt un palielināt noieta tirgu Eiropas Savienības un citās valstīs. “Raugoties nākotnē, ir vērojami skaidri signāli, kas liecina par pieprasījuma palielināšanos pēc uzņēmuma izstrādāto produktu klāsta,” norāda SIA “BaltMetExport”, piebilstot, ka tas uzņēmumam dod iespēju sasniegt lielāku peļņu.

Gintaram Budnikas un Sergejam Alferenkovam piederošais SIA “BaltMetExport” aizvadītajā gadā vairākkārt saņēmis valsts atbalstu Covid-19 krīzes seku mazināšanai. Lursoft pieejamā informācija rāda, ka uzņēmumam vairākkārt izmaksāti granti apgrozāmo līdzekļu plūsmas nodrošināšanai, kā arī piešķirti atbalsti algu subsīdijām. Jānorāda, ka 2021.gadā SIA “BaltMetExport” bija darba devējs 8 darbiniekiem.

Uzņēmumam patlaban reģistrētas divas struktūrvienības – noliktava Jelgavā, kā arī interneta vietne.