"Rīgas meži" izmaiņas gan valdē, gan juridiskajā adresē

11.03.2022 06:46:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka vakar, 10.martā, reģistrētas izmaiņas ne tikai SIA “Rīgas meži” valdes sastāvā, bet arī juridiskajā adresē.

Dati rāda, ka Rīgas pašvaldībai piederošā uzņēmuma juridiskā adrese pārcelta no Ostas prospekta 11 uz Ojāra Vācieša ielu 6 k-1, Rīgā. Mežaparkā SIA “Rīgas meži” juridiskā adrese bija reģistrēta kopš 2009.gada.

Kā iepriekš norādīts, izmaiņas piedzīvojusi arī SIA “Rīgas meži” valde. Lursoft izziņas informācija rāda, ka valdes priekšsēdētājas amatu saglabājusi Anita Skudra, savukārt līdzšinējā valdes locekle Līvija Stukovenko atcelta no amata. Par uzņēmuma jaunajiem valdes locekļiem iecelti Jānis Ģērmanis un Valdis Vasiļevskis.

Ja Jānis Ģērmanis iepriekš nav ieņēmis amatus Latvijā reģistrētu uzņēmumu valdēs vai padomēs, tad Valdis Vasiļevskis no 2010.gada līdz pat aizvadītajam gadam bijis SIA “Citadele Leasing” valdes loceklis, savukārt vēl pirms tam ieņēmis arī SIA “CL Insurance Broker” valdes priekšsēdētāja amatu. Lursoft pieejamā informācija rāda, ka Valdis Vasiļevskis ir saistīts ar reliģiskās ievirzes radio “Radio Marija Latvija”, kura juridiskā adrese arī reģistrēta Ojāra Vācieša ielā 6, Rīgā. SIA “Rīgas meži” jaunajā juridiskajā adresē Ojāra Vācieša ielā 6 k-1 reģistrēta arī Labā Gana katehēze.

SIA “Rīgas meži” padomē kopš tās atjaunošanas 2021.gada septembrī amatus ieņem Toms Auškāps, Aigars Ģērmanis un Viktors Troicins.

SIA “Rīgas meži” 2020.gadā apgrozīja 18,21 milj. EUR un gadu noslēdza ar 648,64 tūkst. EUR peļņu.