“Asbis Baltics” pērn izdevies palielināt apgrozījumu par 55,3%

17.03.2022 06:26:00

Informācijas un komunikācijas tehnoloģiju, to aprīkojuma, komponenšu, programmatūras un perifērijas vairumtirgotājs SIA “Asbis Baltics” 2021. gadā pielāgojis savu produktu portfeli tirgus pieprasījuma tendencēm. 

Lursoft pieejamais SIA “Asbis Baltics” gada pārskats rāda, ka 2021. gadā uzņēmums palielināja apgrozījumu par 55,3%, rādītājam sasniedzot 41,79 milj. EUR. Aizvadīto gadu uzņēmums noslēdzis ar 219,58 tūkst. EUR peļņu.

SIA “Asbis Baltics” atzīst, ka galvenie informācijas un komunikāciju tehnoloģiju nozares izaugsmes virzītājspēki ir mašīnmācīšanās, kiberdrošības, automatizēto analītikas rīku un virtuālo serveru produktu un risinājumu pieprasījuma pieaugums gan no klientiem, gan gala lietotājiem.

2022. gadā SIA “Asbis Baltics” plāno turpināt uzsākto attīstību, palielinot produktu portfeli un stabilizējot savas pozīcijas nozares līderu vidū Baltijas tirgū. Uzņēmums papildināšot preču sortimentu ar jaunām preču grupām un risinājumiem atbilstoši tirgus pieprasījumam.

2007. gadā reģistrētā SIA “Asbis Baltics” kapitāldaļu turētājs ir Kiprā reģistrētais ASBISC Enterprises PLC, savukārt patiesais labuma guvējs – kiprietis Siarhei Kostevitch.

Lursoft esošā informācija rāda, ka SIA “Asbis Baltics” šobrīd reģistrētas četras struktūrvienības, tostarp divas interneta vietnes. Pērn uzņēmums bija darba devējs 35 strādājošajiem.