Medicīnas preču tirgotājs "R.A.L." pērn apgrozījis 2,07 milj. EUR

21.03.2022 06:24:00

Medicīnas preču tirgotāja SIA “R.A.L.” 2021.gada darbības rezultātu ietekmējis uzņēmuma piegādāto produktu sortimenta paplašinājums, veiksmīga piedalīšanās iepirkumu konkursos, jaunu produktu piedāvāšana un jaunu klientu piesaiste. SIA “R.A.L.” iesniegtais gada pārskats rāda, ka aizvadītajā gadā uzņēmums apgrozīja 2,07 milj. EUR un guva 247,32 tūkst. EUR peļņu.

“Pārskata gadā, kad Latvijā un daudzās citās pasaules valstīs joprojām bija spēkā ar Covid-19 izplatību saistītie ierobežojumi, kas ievērojami samazināja ekonomikas attīstību, uzņēmums šīs situācijas ietekmi uz darbību izjuta janvārī, oktobrī un novembrī, kad samazinājās apgrozījums,” teikts SIA “R.A.L.” iesniegtajā gada pārskatā. Lursoft pieejamā informācija rāda, ka SIA “R.A.L.” pērn martā un decembrī izmaksāti granti apgrozāmo līdzekļu plūsmas nodrošināšanai.

Plānojot SIA “R.A.L.” turpmāko attīstību, uzņēmums turpinās medicīnas darbinieku izglītošanu, paplašinās nepieciešamo instrumentu un materiālu uzkrājumus, aktīvi piedalīsies izsludinātajos medicīnas preču un palīgmateriālu iepirkumu konkursos, kā arī attīstīs sadarbību ar jauniem ārzemju partneriem – progresīvu medicīnas tehnoloģiju ražotājiem. 

Pēc Lursoft pieejamās informācijas, 2021.gadā SIA “R.A.L.” uzvarējis vairāk nekā 20 publisko iepirkumu konkursos.

Uldim Ķellem piederošais SIA “R.A.L.” reģistrēts 1995.gadā. Uzņēmumam šobrīd reģistrētas piecas struktūrvienības.