Nomainīta "Antaris" vadība

22.03.2022 06:23:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo par izmaiņām SIA “Antaris” valdē. Dati rāda, ka valdes locekles amatu atstājusi uzņēmuma līdzšinējā vadītāja Rita Pudāne, un viņas vietā iecelta Inga Zelča.

Rita Pudāne SIA “Antaris” valdes locekles amatu ieņēma kopš 2019.gada decembra. 
Lursoft dati rāda, ka Ingai Zelčai pieder Daugavpilī reģistrētais virsdrēbju ražošanas uzņēmums SIA “KerryLat”. Uzņēmums reģistrēts 2020.gada izskaņā.

SIA “Antaris”, kura pamatdarbība saistīta ar izmitināšanu viesu mājās un restorānu pakalpojumiem, 2020.gadā apgrozīja 1,34 milj. EUR, gadu noslēdzot ar 87,54 tūkst. EUR zaudējumiem. Ļoti kritiska situācija Covid-19 ietekmes dēļ uzņēmumam bija 2020.gada aprīlī un maijā, kad noteikto ierobežojumu dēļ strauji samazinājās apgrozījums. Tika optimizēts darbinieku skaits, samazināta izmaksas un lūgts valstij nodokļu samaksas termiņa pagarinājums. “Beidzoties ārkārtas situācijai un sākoties aktīvai tūrisma un atpūtas sezonai, viesu skaits dubultojās, un arī atpūtas parka “Silene Resort&SPA” apgrozījums 2020.gada jūnijā, jūlijā, augustā palielinājās vidēji par 33%, salīdzinot ar gadu iepriekš,” teikts SIA “Antaris” vadības ziņojumā.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka šī gada sākumā SIA “Antaris” saņēmis grantus apgrozāmo līdzekļu plūsmas nodrošināšanai.

SIA “Antaris” dalībnieki ir Antonijs Samburs (88,89%) un Oksana Očeredņuka (11,11%).