Rotaļlietu tirgotājs "Anvol" 2021.gadā apgrozījis 5,99 milj. EUR

23.03.2022 06:29:00

Rotaļlietu tirgotājs SIA “Anvol” 2021.gadā apgrozījis 5,99 milj. EUR, pēc nodokļu nomaksas gūstot 313,94 tūkst. EUR peļņu. Salīdzinot ar gadu iepriekš, pērn tirgotāja apgrozījums sarucis par 17,46%, savukārt peļņa augusi vairāk nekā sešas reizes.

Aizvadītajā gadā uzņēmums atvēra jaunu veikalu “XS Rotaļlietas” Daugavpilī, tika izveidots un reģistrēts jauns veikals “XS Rotaļlietas pop up” Rīgā, T/C “Domina”, kas gan valstī noteikto ierobežojumu dēļ vēl netika atvērts apmeklētājiem.

2022.gadā SIA “Anvol” paredzējis palielināt apgrozījumu, paplašinot esošās tirdzniecības vietas un turpinot paplašināt preču sortimentu. “Tā īstenošanai nepieciešama loģistikas optimizācija, lai turpinātu attīstīt esošo veikalu veiksmīgāku pārdošanas stratēģiju, piesaistot klientus ar papildu pārdošanas aktivitātēm,” teikts SIA “Anvol” vadības ziņojumā.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka SIA “Anvol” ir reģistrētas 10 aktīvas struktūrvienības. Aizvadītajā gadā uzņēmumā bija nodarbināti 75 strādājošie.

Svetlanai Moskalenko, Staņislavam Nemko un Sergejam Sevtsovam piederošais SIA “Anvol” aizvadītajā gadā vairākkārt saņēmis grantus apgrozāmo līdzekļu plūsmas palielināšanai, tāpat arī izmaksāta atlīdzība dīkstāvē esošajiem uzņēmuma darbiniekiem, kā arī piešķirts atbalsts algu subsīdijām.