"Madonas slimnīca" apgrozījums audzis piekto gadu pēc kārtas

28.03.2022 06:39:00

Salīdzinot ar iepriekšējo gadu, pērn palielinājies Madonas novada pašvaldības SIA “Madonas slimnīca” stacionārā ārstēto pacientu skaits, sasniedzot 4368. Par 3% samazinājies NMP un pacientu uzņemšanas nodaļā apkalpoto pacientu skaits, tāpat arī sarucis ambulatoro apmeklējumu skaits. Sniegto pakalpojumu apjomu ietekmējusi epidemioloģiskā situācija un ārējie normatīvie akti.

2021.gadā Madonas novada pašvaldības SIA “Madonas slimnīca” apgrozīja 11,19 milj. EUR, kas ir par 26,27% vairāk nekā 2020.gadā. Lursoft Multi atskaites dati liecina, ka slimnīcas apgrozījums palielinājies piekto gadu pēc kārtas. Pagājušo finanšu gadu medicīnas iestāde noslēdza ar 773,99 tūkst. EUR peļņu. 

Iesniegtajā vadības ziņojumā Madonas novada pašvaldības SIA “Madonas slimnīca” norāda, ka 2021.gadā saglabājās ārstnieciskā personāla trūkums. “Pakalpojuma nepārtrauktības nodrošināšanai atsevišķos gadījumos tiek izmantots virsstundu darbs,” iesniegtajā vadības ziņojumā skaidro Madonas novada pašvaldības SIA “Madonas slimnīca”. Lursoft izziņas informācija liecina, ka pagājušajā gadā slimnīcā bija nodarbināti 326 strādājošie, par 9 vairāk nekā gadu iepriekš.