Robežkontroles punktu "Vientuļi" apsaimniekos "Hagberg"

28.03.2022 09:18:00

VAS “Valsts nekustamie īpašumi” izsludinātajā atklātajā konkursā par robežkontroles punkta “Vientuļi” apsaimniekošanu uzvarējis SIA “Hagberg”.

Konkursa ietvaros, nosakot uzvarētāju, vērtēta pretendentu piedāvātā kopējā cena par ikdienas telpu un teritorijas uzkopšanas pakalpojumiem mēnesī, inženierkomunikāciju regulāri veicamajiem darbiem, remontdarbu un avārijas lokalizācijas fiksētā darba stundas likme, kā arī kopējā cena par papildu pakalpojumiem. Iepirkuma ietvaros, kā liecina Iepirkumu uzraudzības biroja publiskotā informācija, bija saņemti 3 piedāvājumi, SIA “Hagberg” tajā uzvarējis ar 910 tūkst. EUR līgumcenu.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka šogad SIA “Hagberg” uzvarējis jau septiņos iepirkumu konkursos, no kuriem lielākais ir jau iepriekšminētais par robežkontroles punkta “Vientuļi” apsaimniekošanu.

SIA “Hagberg”, kura patiesais labuma guvējs ir Ivars Lukaševičs, 2020.gadā palielināja apgrozījumu līdz 10,66 milj. EUR, bet peļņu līdz 0,81 milj. EUR. Aizpērn uzņēmums bija darba devējs 703 strādājošajiem. Lursoft pieejamā informācija rāda, ka gan aizvadītā gada decembrī, gan arī šogad janvārī uzņēmums saņēmis atbalstu algu subsīdijām.