“Avēnija VP” apgrozījums audzis par 30,4%

31.03.2022 06:39:00

Rezerves daļu tirgotājs SIA “Avēnija VP”, kas sniedz arī ķīmisko vielu fasēšanas, auto remonta un krāsošanas darbu pakalpojumus, 2021.gadā apgrozīja nepilnus 5 milj. EUR, kas ir par 30,4% vairāk nekā gadu iepriekš. Uzņēmuma iesniegtajā vadības ziņojumā teikts, ka 4,7 milj. EUR no šīs summas nodrošināja rezerves daļu vairumtirdzniecība uz Eiropas Savienības valstīm. Pretstatā zaudējumiem 2020.gadā, pērn uzņēmums strādājis ar 42 tūkst. EUR peļņu.

Uzņēmums norāda, ka tas plāno palielināt ražošanas apjomus, paplašināt klientu skaitu un atrast lētākas rezerves daļu iepirkuma iespējas. SIA “Avēnija VP” iecerējis iegādāties specializētas programmas, lai paplašinātu auto marku remontu iespējas. “Plānojam noslēgt līgumu ar AS “Liepājas autobusu parks” par stāvvietas un servisa pakalpojumiem, kā arī noslēgt līgumu ar SIA “Jeld-Wen Latvija” par darbinieku izmitināšanu, jo uzņēmumam Aizkrauklē pieder hotelis” teikts SIA “Avēnija VP” vadības ziņojumā.

Lursoft izziņas informācija liecina, ka Ingai Veigurei piederošā SIA “Avēnija VP” pērn bija darba devējs 15 darbiniekiem. Uzņēmumam šobrīd reģistrētas piecas struktūrvienības.