Neskatoties uz ierobežojumiem tirdzniecībā, "Motofavorīts" izdevies palielināt apgrozījumu par 21,5%

01.04.2022 06:39:00

Aizvadītais gads moto rezerves daļu, tehnikas, aksesuāru un apģērbu tirgotājam un  auto, moto tehnikas remontu pakalpojumu sniedzējam SIA “Motofavorīts” izrādījies labāks nekā sākotnēji plānots. “Neskatoties uz ierobežojumiem tirdzniecībā Covid-19 pandēmijas dēļ, uzņēmuma apgrozījums ir pieaudzis, gads noslēgts ar peļņu,” vadības ziņojumā norāda SIA “Motofavorīts”, piebilstot, ka šāds rezultāts varētu būt skaidrojams ar ierobežoto iespēju ceļot, tāpēc cilvēki meklējuši citas izklaides iespējas uz vietas.

SIA “Motofavorīts” 2021.gadā, neskatoties uz ierobežojošajiem pasākumiem tirdzniecībā, kāpinājis apgrozījumu līdz 5,7 milj. EUR, bet peļņu līdz 113,4 tūkst. EUR. Salīdzinot ar gadu iepriekš, pērn SIA “Motofavorīts” apgrozījums pieaudzis par 21,5%.

Šogad uzņēmums plāno paplašināt motociklu zīmolu klāstu, uzsākot arī elektro motociklu tirdzniecību. “Apgrozījumu plānots saglabāt pašreizējā līmenī,” teikts SIA “Motofavorīts” vadības ziņojumā.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka Agrim Bārdai un Andrim Ermičam piederošais SIA “Motofavorīts” 2021.gadā ar darba vietām nodrošināja 24 darbiniekus.

Aizvadītajā gadā SIA “Motofavorīts” uzvarējis četros publisko iepirkumu konkursos, no kuriem lielākais ir Valsts meža dienesta iepirkums par kvadraciklu un piekabju kvadraciklu pārvadāšanai piegādi. SIA “Motofavorīts” daļa šajā iepirkumā veidoja 79,85 tūkst. EUR.