“AXON CABLE” apgrozījums pieaudzis līdz 31,09 milj. EUR

04.04.2022 09:50:00

Kabeļu un kabeļu savienojumu ražošanas nozarē strādājošais SIA “AXON CABLE”, kas strādā kā daļa no Axon Cable Grupas, norāda, ka tā ražošanas pieaugums tieši saistīts ar grupas pārdošanas rezultātiem.

Lursoft pieejamais gada pārskats liecina, ka SIA “AXON CABLE” apgrozījums 2021.gadā palielinājies līdz 31,09 milj. EUR. Salīdzinot ar gadu iepriekš, tas ir pieaugums par 96,04 tūkst. EUR. Pārskata gadu ražotājs noslēdzis ar 1,18 milj. EUR peļņu.

“2021.gada laikā sērijveida ražošanas fāzē tika sākti vairāki jauni projekti. Pateicoties tam, uzņēmuma aktivitātes līmenis pieauga, neskatoties uz to, ka dažos tirgus segmentos joprojām bija zemākā līmenī nekā iepriekšējos gados,” iesniegtajā pārskatā norādījis SIA “AXON CABLE”. Pērn ekspluatācijā nodota jauna nomas ražošanas ēka, un ar to saistītā produktivitāte bija sākotnēji plānotajā darbības līmenī.

“Viens no galvenajiem mērķiem 2022.gadam ir palielināt ražošanas procesa automatizācijas līmeni, lai saglabātu konkurētspēju. Lai palielinātu ražošanas procesa efektivitāti un samazinātu izmaksas, tiek ieviestas inovatīvas tehnoloģijas un palielināta administratīvā darba efektivitāte,” teikts uzņēmuma gada pārskatā.
Ņemot vērā, ka atsevišķos tirgos, kuros 2021.gadā darbību vēl ietekmēja Covid-19, šogad redzamas atveseļošanās pazīmes, tāpēc paredzams, ka SIA “AXON CABLE” darbība 2022.gadā saglabāsies augstā līmenī. 

Daugavpilī reģistrētais SIA “AXON CABLE” aizvadītajā gadā bija darba devējs 664 darbiniekiem.

Uzņēmuma kapitāldaļu turētājs ir franču Axon Cable SAS.