Neskatoties uz Covid-19, pērn "SB un Partneri" izdevies palielināt apgrozījumu

06.04.2022 07:00:00

Durvju un logu furnitūras tirgotājs SIA “SB un Partneri”, neskatoties uz Covid-19 pandēmijas ierobežojošajiem pasākumiem, pērn kāpinājis apgrozījumu par 12%, rādītājam sasniedzot 3,57 milj. EUR. Tirgotāja peļņa augusi līdz 91,5 tūkst. EUR.

Iesniegtajā vadības ziņojumā SIA “SB un Partneri” skaidro, ka noturēties krīzē tam palīdzēja neapsīkstošā aktivitāte būvniecības sektorā, kā arī mērķtiecīgais darbs ar klientiem, kuri novērtē ilgtspējīgu būvniecību. “Klientu uzticību ieguvām ar kompetentu servisu, e-komercijas vidi, atbalstu digitalizācijas procesos, specializētu plašu sortimentu,” teikts SIA “SB un Partneri” vadības ziņojumā. Lielu nozīmi krīzes apstākļos spēlējusi arī saimnieciskās darbības izmaksu kontrole, regulāri komunikācijas pasākumi, dažādi mārketinga instrumenti. 

Pērn SIA “SB un Partneri” bija darba devējs 23 strādājošajiem.

SIA “SB un Partneri” norāda, ka turpinās apgādāt Latvijas durvju un logu ražotājus ar tiem nepieciešamajiem produktiem. Uzņēmums šogad plāno kāpināt apgrozījumu par 15%. “Paplašināsim sortimentu ar risinājumiem, kas palielinās mūsu konkurētspēju, efektivizēsim darba procesus ar jaunas uzņēmuma resursu vadības sistēmas ieviešanu, vienlaicīgi ieviesīsim arī jaunu e-veikalu,” teikts tirgotāja gada pārskatā.

Lursoft dati rāda, ka 1994.gadā reģistrētajam SIA “SB un Partneri” šobrīd reģistrētas trīs struktūrvienības. Uzņēmuma kapitāldaļu turētājas ir Sabīne Dagmāra Paulīne Beca (98,4%) un Evita Zvirgzdiņa (1,6%).