“Gulfstream Oil” pērn izdevies kāpināt apgrozījumu

07.04.2022 06:16:00

SIA “Gulfstream Oil”, kas nodarbojas ar naftas produktu sagādi, iepirkšanu un gaisa kuģu uzpildi starptautiskajā lidostā “Rīga”, 2021.gadā turpināja sadarbību ar pastāvīgajiem sadarbības partneriem – aviokompānijām. Uzņēmums gan norāda, ka degvielas pārdošanas apjomu pērn ietekmēja Covid-19 vispasaules pandēmija un Latvijas valdības noteiktie pasažieru gaisa pārvadājumu ierobežojumi un ceļošanas aizliegumi. Neskatoties uz to,  SIA “Gulfstream Oil” apgrozījums 2021.gadā palielinājās par 55,36%, sasniedzot 8,93 milj. EUR. Pretstatā 462,86 tūkst. EUR zaudējumiem 2020.gadā, aizvadīto gadu SIA “Gulfstream Oil” noslēdza ar 255,2 tūkst. EUR peļņu.

Iesniegtajā vadības ziņojumā SIA “Gulfstream Oil” norāda, ka tas ne tikai turpinās strādāt ar esošajiem klientiem, bet arī paplašinās to loku. “Sagaidāms, ka esošo klientu pārdošanas apjomi lēnām, bet stabili pieaugs līdz ar aviācijas nozares vispārēju atlabšanu pēc Covid-19 pandēmijas ierobežojumiem,” norāda SIA “Gulfstream Oil”.

Lursoft dati rāda, ka SIA “Gulfstream Oil”, kura patiesais labuma guvējs ir Ivars Sormulis, pērn vairākkārt saņēmis grantus apgrozāmo līdzekļu plūsmas nodrošināšanai, tāpat arī uzņēmumam izmaksātas algu subsīdijas un dīkstāvē esošajiem darbiniekiem piešķirts valsts atbalsts. Pagājušajā gadā SIA “Gulfstream Oil” bija darba devējs 15 darbiniekiem.