"Datakom" apgrozījums 2021.gadā audzis līdz 12,58 milj. EUR

07.04.2022 09:41:00

Iesniegtajā vadības ziņojumā IT nozarē strādājošais SIA “Datakom” norāda, ka 2021.gads tam bijis izaicinājumiem bagāts, jo ikdienā bija jūtama globālās pandēmijas ietekme. “Preču piegāde uz Latviju vairākkārt tika kavēta, attālinātais darbs apgrūtināja komunikācijas iespējas ar klientiem, iekšējās socializēšanās iespējas un komunikācija bija ierobežota,” norāda SIA “Datakom”, piebilstot, ka uzņēmuma komanda spēja elastīgi pielāgoties jaunajiem apstākļiem un radīt jaunus pakalpojumus, kas nodrošināja sniegto pakalpojumu pieaugumu. Aizvadītajā gadā SIA “Datakom” bija darba devējs 65 darbiniekiem. 

2021.gadā SIA “Datakom” apgrozījums audzis līdz 12,58 milj. EUR, kas ir par teju 0,5 milj. EUR vairāk nekā gadu iepriekš. Līdz ar apgrozījumu arī augusi SIA “Datakom” peļņa, kas pērn sasniedza 1,16 milj. EUR. Pērn uzņēmums uzvarējis 30 publisko iepirkumu konkursos, rāda Lursoft pieejamā informācija.

“2022.gadā turpinām attīstīt kompetenci jaunos un esošos risinājumos, kas nodrošina izaugsmi, stabilitāti un drošību mūsu klientiem. Atbalstīsim un sekmēsim mūsu klientiem plašākas automatizācijas iespējas biznesā, kā arī turpināsim attīstīt augstākā līmeņa IT pakalpojumu servisu,” teikts SIA “Datakom” vadības ziņojumā.

SIA “Datakom” pamatdarbības veids ir informācijas sistēmu un datortehnikas infrastruktūras risinājumu piegāde, uzturēšana, programmatūras izstrāde, kases sistēmu un kases aparātu piegāde, uzturēšana un kases sistēmu programmatūras izstrāde. Lursoft dati rāda, ka 1994.gadā reģistrētā SIA “Datakom” patiesais labuma guvējs ir Uldis Semeiks.