“Banga Ltd” šogad plāno apgrozījuma pieaugumu

11.04.2022 06:28:00

Zivju pārstrādes un konservēšanas uzņēmums SIA “Banga Ltd” 2021.gadā turpinājis sterilizēto zivju konservu ražošanu, palielinot ražošanas apjomus un noietu pasaules tirgos. Iesniegtajā vadības ziņojumā norādīts, ka uzņēmums visu 2021.gadu strādāja ar lielāku pieprasījumu pēc produkcijas nekā tā ražošanas jaudas. “Sterilizētu zivju konservu kā viegli uzglabājamu produktu attīstība turpinās. To veicina gan jauni produktu veidi, gan jauninājumi iepakojumu veidos,” vadības ziņojumā skaidro SIA “Banga Ltd”, norādot, ka pieprasījums pēc zivju konserviem sāka atgriezties normālā līmenī.

2021.gadā SIA “Banga Ltd” apgrozījums palielinājās līdz 8,87 milj. EUR (+0,9 milj. EUR, salīdzinot ar 2020.gadu), bet peļņa pēc nodokļu nomaksas veidoja 501,27 tūkst. EUR. Lursoft Multi atskaites dati rāda, ka ar apgrozījuma pieaugumu ražotājs strādājis pēdējos piecus gadus.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka 2021.gadā SIA “Banga Ltd” bija darba devējs 129 darbiniekiem.

Nākamo pārskata gadu SIA “Banga Ltd” plāno ar apgrozījuma pieaugumu, ko veicinās aizvien pieaugošais pieprasījums pēc uzņēmuma ražotās produkcijas, efektīvu un inovatīvu risinājumu pielietošana ražošanā, procesu optimizācija un jaunu ražošanas iekārtu nodošana ekspluatācijā ar mērķi uzsākt produktu ražošanu jaunā iepakojumā.

SIA “Banga Ltd” patiesie labuma guvēji ir Ingus Veckāgans un Raivis Veckāgans.