CSDD valdē darbu sākusi Dace Benhena

12.04.2022 06:18:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo par izmaiņām VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcija” valdē. Dati rāda, ka darbu uzņēmuma vadībā uzsākusi Dace Benhena, kura iecelta valdes locekles amatā.

Līdz ar izmaiņām VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcija” valde turpina darbu četru personu sastāvā – valdes priekšsēdētāja Andra Lukstiņa un valdes locekļu Mārtiņa Krieviņa, Aivara Aksenoka un Daces Benhenas.

VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcija” publiskotā informācija liecina, ka jaunās valdes locekles Daces Benhenas atbildības jomas uzņēmumā ir transportlīdzekļu reģistrācija, juridiskie jautājumi, kā arī klientu apkalpošanas sistēmas pārraudzība. Iepriekš Dace Benhena bijusi “Citadele banka” filiāles vadītāja Igaunijā, bankas valdes priekšsēdētāja Lietuvā, bet vēl pirms tam – bankas privātvpersonu un MVU apkalpošanas direkcijas vadītāja. 

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcija” 2021.gadā nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksāja 12,91 milj. EUR, tostarp 4,08 milj. EUR valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās un 2,10 milj. EUR iedzīvotāju ienākuma nodoklī. Aizvadītajā gadā uzņēmumā bija nodarbināti 566 darbinieki.