“Latvijas nacionālā naftas kompānija” patiesais labuma guvējs Viktors Busels iecelts uzņēmuma valdē

20.04.2022 06:47:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo par izmaiņām SIA “Latvijas nacionālā naftas kompānija” vadībā. Lursoft pieejamā informācija rāda, ka turpmāk kopā ar valdes locekļiem Aleksandru Vanagu un Dmitriju Petrovu amatu SIA “Latvijas nacionālā naftas kompānija” valdē ieņems arī viens no uzņēmuma patiesajiem labuma guvējiem - Viktors Busels.

Vienlaikus Viktors Busels ieņem arī  SIA “Euro Energo Company” valdes locekļa amatu. Iepriekš jaunieceltais SIA “Latvijas nacionālā naftas kompānija” valdes loceklis ieņēmis amatus arī SIA “West Energo”, SIA “Energo serviss “Latgale”” u.c. uzņēmumu vadībā.

Igauņu kapitāla uzņēmums SIA “Latvijas nacionālā naftas kompānija” 2020.gadā apgrozīja 7,6 milj. EUR, finanšu gadu noslēdzot ar 105,28 tūkst. EUR zaudējumiem. Pērn uzņēmums VID administrētajos nodokļos samaksājis 500,64 tūkst. EUR un ar darba vietām nodrošinājis 43 darbiniekus. Pēc Lursoft pieejamās informācijas, SIA “Latvijas nacionālā naftas kompānija” šobrīd ir reģistrēta viena degvielas uzpildes stacija Ķekavas pagastā.