"Latvijas Tilti" nosaukums nomainīts uz "LT Bekons"

26.04.2022 06:45:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka vakar, 25.aprīlī, SIA “Latvijas Tilti” nosaukums mainīts uz SIA “LT Bekons”. Izmaiņas piedzīvojis ne tikai uzņēmuma nosaukums, bet arī dalībnieki. Ja līdz šim uzņēmuma īpašnieks bija SIA “LNK (Latvijas Novitātes Komplekss”, tad līdz ar izmaiņu reģistrēšanu par jauno kapitāldaļu turētāju kļuvis SIA “LT Piling”

Jānorāda, ka jau 26.aprīlī, konstatējot Uzņēmuma reģistra pieļauto kļūdu, kā rezultātā jaunais nosaukums reģistrēts kļūdaini, SIA “Latvijas Tilti” nosaukums mainīts atkārtoti, šoreiz jau uz "LT Betons".

2020.gadā reģistrētā būvniecības uzņēmuma SIA “LT Piling” lielākais kapitāldaļu turētājs ir Aleksejs Bakanovs (85%), savukārt pārējās uzņēmuma kapitāldaļas pieder AS “LNK Industries”. Līdz ar to par kādreizējā SIA “Latvijas Tilti”, tagad jau SIA “LT Betons”, patieso labuma guvēju kļuvis Aleksejs Bakanovs. Iepriekš uzņēmuma patiesā labuma guvēja bija Nataļja Milova.

Aizvadītajā gadā SIA “LT Betons” bija darba devējs 49 darbiniekiem. Nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā uzņēmums pērn samaksāja 207,86 tūkst. EUR.