“Coffee Nation” turpinājis strādāt ar zaudējumiem

06.05.2022 06:34:00

SIA “Coffee Nation”, kam pagājušā gada beigās piederēja trīspadsmit kafejnīcas ar preču zīmi “Costa Coffee”, 2021.gadā turpinājis strādāt ar zaudējumiem. Lursoft pieejamais gada pārskats rāda, ka pērn tie palielinājās līdz 205,54 tūkst. EUR. Vienlaikus jau ceturto gadu pēc kārtas turpināja samazināties uzņēmuma apgrozījums, kas saruka līdz 1,57 milj. EUR.

Tāpat kā iepriekšējos gados, arī turpmāk SIA “Coffee Nation” plāno pēc iespējas samazināt izdevumus un palielināt ieņēmumus, ieviešot jaunas un uzlabojot jau esošās tehnoloģijas klientu apkalpošanas sfērā, izmantojot zīmola standartus un pieredzi starptautiskajā tirgū.

Lielbritānijā reģistrētajam COFFEEHEAVEN HOLDINGS LIMITED piederošais SIA “Coffee Nation” 2021.gadā ar darba vietām nodrošināja 89 darbiniekus, rāda Lursoft izziņas informācija. Uzņēmums valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās pērn samaksāja 190,29 tūkst. EUR, bet iedzīvotāju ienākuma nodoklī – 76,55 tūkst. EUR. Jānorāda, ka pērn visa gada garumā SIA “Coffee Nation” saņēmis valsts atbalstus Covid-19 krīzes seku mazināšanai, tostarp, grantus apgrozāmo līdzekļu plūsmas nodrošināšanai, dīkstāves pabalstus, atbalstu algu subsīdijām.