“Citrus Solutions” apgrozījums audzis par 23,4%

06.05.2022 06:53:00

Būvniecības, projektēšanas un uzturēšanas kompānija SIA “Citrus Solutions” iesniegtajā vadības ziņojumā stāsta, ka 2021.gada otrajā pusē būtiski pieauga projektēšanas darījumu apjoms, kā arī tika pieņemti lēmumi no pasūtītāju puses atsākt jaunu projektu virzību, neskatoties uz būvniecības izmaksu straujo kāpumu un darbaspēka trūkumu tirgū.

Salīdzinot ar gadu iepriekš, pērn SIA “Citrus Solutions” apgrozījums pieauga par 23,4%, sasniedzot 29,23 milj. EUR. Finanšu gadu uzņēmums noslēdza ar 1 milj. EUR peļņu.

Aizvadītajā gadā SIA “Citrus Solutions” turpināja aktīvi strādāt pie savas konkurētspējas uzlabošanas, veicot darbinieku kompetenču attīstību vadības, projektu vadības un tehniskajās jomās. Uzņēmuma inženieri turpināja apgūt jaunas tehnoloģijas, veiksmīgi tās pielietojot klientu projektos.

Pērn SIA “Citrus Solutions” kapitālieguldījumu apjoms sasniedza 0,34 milj. EUR, kas izmantoti ražošanas līdzekļu atjaunošanai un informācijas tehnoloģiju uzlabošani.
Apjomīgākie SIA “Citrus Solutions” projekti 2021.gadā bijuši “Rail Baltica” Rīgas dzelzceļa tilta, uzbēruma un Rīgas centrālās dzelzceļa stacijas elektronisko sakaru tīkla projektēšana un būvniecība, optisko tīklu būvniecība Vācijā, Dr. Mauriņa vēnu un lāzermedicīnas klīnikas jaunbūves celtniecība, kā arī Transporta līdzekļu un konteineru automātiskās identificēšanas sistēmas piegāde, modernizācija un uzturēšana pēc VID pasūtījuma.

SIA “Tet” piederošais SIA “Citrus Solutions” aizvadītajā gadā uzvarējis 15 publisko iepirkumu konkursos, liecina Lursoft pieejamā informācija.
2021.gadā SIA “Citrus Solutions” bija nodarbināti 288 strādājošie. VID publiskotie dati rāda, ka valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās uzņēmums pērn samaksāja 2,28 milj. EUR, bet iedzīvotāju ienākuma nodoklī – nepilnu 1 milj. EUR.