“Clear Channel Latvia” apgrozījums atkal pārsniedzis 1 milj. EUR

20.05.2022 06:50:00

Pagājušajā gadā SIA “Clear Channel Latvia” izdevies būtiski optimizēt izdevumus, lai saglabātu stabilu uzņēmuma darbību. Reklāmas pakalpojumu sniedzējs 2021.gadā veicis būtiskus kapitālieguldījumus, lai pabeigtu iepriekš iesāktos digitālo reklāmas ekrānu ieviešanas projektus, kā arī turpinātu paplašināt digitālo reklāmas ekrānu tīklu. Pērn uzņēmums atjaunojis reklāmas vietu nomas līgumu ar Rīgas pašvaldību uz turpmākajiem 10 gadiem, kas ir būtiski stabilai turpmākai darbībai.

Jānorāda, ka 2021.gadā SIA “Clear Channel Latvia” apgrozījumu palielināja līdz 1 milj. EUR (apgrozījums 2020.gadā - 0,88 milj. EUR), tā pamazām atkal pietuvojoties pirmspandēmijas rezultātam. Pēc iepriekšējā gada zaudējumiem uzņēmums atkal strādājis ar peļņu. Lursoft pieejamā informācija rāda, ka pagājušajā gadā SIA “Clear Channel Latvia” peļņa pēc nodokļu nomaksas sasniedza 65,93 tūkst. EUR. 

Gan aizvadītajā gadā, gan arī šogad SIA “Clear Channel Latvia” saņēmis grantus apgrozāmo līdzekļu plūsmas nodrošināšanai. 

Aizvadītajā gadā zviedru Clear Channel Baltics & Russia Aktiebolag piederošais SIA “Clear Channel Latvia” ar darba vietām nodrošināja 8 darbiniekus. Nodokļu maksājumos  uzņēmums 2021.gadā samaksājis 179,56 tūkst. EUR.