Notikušas izmiaņas "Madonas slimnīca" valdes sastāvā

24.05.2022 06:42:00

Lursoft Klientu Portfelis ziņo par izmaiņām Madonas novada pašvaldības SIA “Madonas slimnīca” valdes sastāvā. Lursoft izziņas informācija rāda, ka no slimnīcas valdes locekļu amatiem atcelti Andis Audže un Astrīda Svilāne, tāpēc slimnīcas valde turpina darbu tikai vienas personas sastāvā, jo vietu valdē saglabājusi Līga Šerna. Līdz ar iepriekšminētajām izmaiņām, mainīts arī slimnīcas valdes priekšsēdētājas Līgas Šernas tiesību apjoms, paredzot tiesības vienai pārstāvēt slimnīcu.

Līga Šerna Madonas novada pašvaldības SIA “Madonas slimnīca” valdē atrodas kopš 2021.gada oktobra.

Salīdzinot ar iepriekšējo gadu, pērn palielinājies Madonas novada pašvaldības SIA “Madonas slimnīca” stacionārā ārstēto pacientu skaits, sasniedzot 4368. Par 3% samazinājies NMP un pacientu uzņemšanas nodaļā apkalpoto pacientu skaits, tāpat arī sarucis ambulatoro apmeklējumu skaits. Sniegto pakalpojumu apjomu ietekmējusi epidemioloģiskā situācija un ārējie normatīvie akti.

2021.gadā Madonas novada pašvaldības SIA “Madonas slimnīca” apgrozīja 11,19 milj. EUR, kas ir par 26,27% vairāk nekā 2020.gadā. Lursoft Multi atskaites dati liecina, ka slimnīcas apgrozījums palielinājies piekto gadu pēc kārtas. Pagājušo finanšu gadu medicīnas iestāde noslēdza ar 773,99 tūkst. EUR peļņu.