"Balex Metal" apgrozījums pērn audzis par 56,9%

25.05.2022 06:23:00

SIA “Balex Metal” apgrozījums pērn audzis par 56,9%, sasniedzot 11,97 milj. EUR. Augusi arī uzņēmuma peļņa, kas palielinājusies no 0,59 milj. EUR 2020.gadā līdz 1,7 milj. EUR pērn.

SIA “Balex Metal” peļņa izveidojusies, optimizējot uzņēmumā notiekošos procesus, pārvērtējot izmaksas un attīstot lojālu sadarbības partneru tīklu.

SIA “Balex Metal” vadība uzskata, ka pārskata periodā Covid-19 pandēmija būtiski ietekmēja uzņēmuma darbību. “Pārskata gadā uzņēmums saskāries ar būtiskiem riskiem un neskaidriem apstākļiem saistībā ar izejmateriālu pieejamību un izmaksām, kuri ietekmēja finansiālo stāvokli,” teikts SIA “Balex Metal” vadības ziņojumā.
Šogad uzņēmumam paredzētas investīcijas piedāvāto produktu klāsta palielināšanai, klientu servisa uzlabošanai un ISO sertifikācijai. Vadības ziņojumā norādīts, ka uzņēmums šogad arī turpinās strādāt pie vietējā noieta un Igaunijas tirgus palielināšanas.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka Saldus novada Brocēnos reģistrētais uzņēmums 2021.gadā bija darba devējs 38 strādājošajiem. Nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā poļu Malex Metal Sp. z.o.o piederošais uzņēmums pērn samaksājis 595,26 tūkst. EUR.

SIA “Balex Metal” pamatdarbība saistīta ar profilēto metāla jumtu un sienu segumu ražošanu, sendviča tipa paneļu, jumta noteksistēmu, kā arī cita veida profilu un papildelementu tirdzniecību.