"Terrabalt" apgrozījums audzis par 40%

03.06.2022 06:53:00

Transporta palīgdarbību uzņēmums LSEZ SIA “Terrabalt”, kas nodarbojas ar kravu iekraušanu un izkraušanu Liepājas ostā, kuģu un kravu aģentēšanu, noliktavu saimniecību, aizvadītajā gadā palielināja apgrozījumu līdz 2,79 milj. EUR. Gada laikā uzņēmuma apgrozījums pieaudzis par 40%. Lursoft pieejamā informācija rāda, ka pagājušajā gadā augusi arī LSEZ SIA “Terrabalt” peļņa, kas sasniegusi 320,37 tūkst. EUR. 

2021.gadā palielinājusies LSEZ SIA “Terrabalt” nodarbināto darbinieku vidējā darba alga, kā arī nodokļi, kas saistīt ar darba algu. Lursoft pieejamā informācija liecina, ka aizvadītajā gadā nodarbināto skaits uzņēmumā palielinājās līdz 62. LSEZ SIA “Terrabalt” valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās pērn samaksāja 357,35 tūkst. EUR, bet iedzīvotāju ienākuma nodoklī – 189,02 tūkst. EUR. 

LSEZ SIA “Terrabalt” turpmāk plāno apstrādāt jaunus ģenerālkravu veidus un aktīvi līdzdarboties prāmju un citu kravu piesaistē Liepājas ostā. 

LSEZ SIA “Terrabalt” vienīgais kapitāldaļu turētājs ir SIA “Tolmets”, savukārt patiesie labuma guvēji – Vladimirs Carkovs un Juris Homutovs.