"Dinamo Rīga" valdi atstājuši Edgars Buncis un Vladislavs Jašniks

05.06.2022 18:41:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo par izmaiņām AS “Dinamo Rīga” valdes sastāvā. Lursoft pieejamā informācija rāda, ka hokeja kluba valdes locekļu amatus atstājuši Edgars Buncis un Vladislavs Jašniks. Tas, savukārt, nozīmē, ka AS “Dinamo Rīga” valde turpina darbu amatpersonu sastāvā – valdes priekšsēdētāja Gunta Ulmaņa un valdes locekļa Jurija Kuzņecova.

Vladislavs Jašniks AS “Dinamo Rīga” valdes locekļa amatu ieņēma kopš 2019.gada jūlija, savukārt Edgars Buncis – kopš 2020.gada oktobra. Jānorāda, ka Edgars Buncis turpina ieņemt amatus vairākos uzņēmumos, kā arī ir Latvijas Hokeja federācijas valdes loceklis. 

2020.gadā AS “Dinamo Rīga” apgrozīja 9,21 milj. EUR un strādāja ar 1,73 milj. EUR zaudējumiem. Pārskats par hokeja kluba darbību aizvadītajā gadā vēl nav pieejams. 

VID publiskotā informācija rāda, ka 2021.gadā AS “Dinamo Rīga” bija darba devējs 91 strādājošajam. Valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās klubs pērn samaksājis 0,55 milj. EUR, bet iedzīvotāju ienākuma nodoklī – 0,83 milj. EUR.