"Intergaz" apgrozījums audzis par 64%

05.06.2022 19:28:00

Sašķidrinātās naftas gāzes importētājs SIA “Intergaz”, kas nodarbojas arī ar gāzes apgādes un apkures sistēmu uzstādīšanu, autogāzes tirdzniecību, 2021.gadā palielinājis apgrozījumu līdz 19,86 milj. EUR. Gada laikā uzņēmuma apgrozījums palielinājies par 64,36%. SIA “Intergaz”, kuram šobrīd reģistrētas 35 struktūrvienības visā Latvijas teritorijā, pagājušajā gadā nopelnījis 198 tūkst. EUR. 

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka pagājušajā gadā SIA “Intergaz” vairākkārt saņēmis grantus apgrozāmi līdzekļu plūsmas nodrošināšanai, tāpat arī izmaksātas atlīdzības dīkstāvē esošajiem uzņēmuma darbiniekiem. 2021.gadā SIA “Intergaz” bija darba devējs 93 strādājošajiem. Nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā uzņēmums pērn samaksājis 3,55 milj. EUR. 

“2021.gadā SIA “Intergaz” turpināja strādāt pie savas konkurētspējas uzlabošanas, veicot darbinieku kompetenču attīstību vadības, projektu vadības un tehniskajās jomās. Uzņēmums plāno turpināt ieviest uzlabojumus biznesa procesu efektivitātē, pilnveidot esošās uzņēmuma informācijas sistēmas, kā arī aktīvi darboties tiešsaistes vidē,” norādīts uzņēmuma vadības ziņojumā. Tajā arī norādīts, ka pozitīvais finanšu rezultāts 2021.gadā, augsta klientu apmierinātība un pastāvīgi pieaugošais klientu skaits ļauj SIA “Intergaz” vadībai prognozēt uzņēmuma darbības attīstības tendences pozitīvā virzienā arī šogad. 

Daugavpilī reģistrētā SIA “Intergaz” patiesais labuma guvējs ir Rashid Sardarov no Krievijas.