Daudzdzīvokļu māju būvniecība veicinājusi "PAA" pārdošanas apjomu kāpumu

15.06.2022 06:27:00

Neskatoties uz Covid-19 krīzi, SIA “PAA” komanda aizvadītajā gadā sasniedza labus rezultātus. Uzņēmuma pārdošanas apjoms palielinājās par 11%, sasniedzot 5,4 milj. EUR. “2021.gadā pārdošanas apjoma pieaugums bija vērojams visos tirgos – gan Latvijā, gan Eiropas Savienībā, īpaši Lietuvā. Pagājušajā gadā apgrozījums pieauga SIA “PAA” zīmola precēm, kā arī stabilizējās sadarbība ar nozīmīgāko industriālo klientu,” teikts uzņēmuma iesniegtajā vadības ziņojumā. Pārdošanas apjomi Latvijā 2021.gadā pieauga par 10% galvenokārt pateicoties lielo daudzdzīvokļu māju būvniecībai. Tieši būvniecības projektu apgāde ar “PAA” ražoto preci bija pagājušā gada izaugsmes veicinātājs. Jānorāda, ka 2021.gadā SIA “PAA” nopelnījis 325,44 tūkst. EUR.

Pagājušajā gadā SIA “PAA” turpināja pilnveidot ražošanas procesus četrās ražošanas līnijās – akmens masas vannas, akmens masas izlietnes un dušas paliktņi, kā arī SilktStone produkti un akrila vannas. Salīdzinājumā ar 2020.gadu, pērn ražošanas apjomi pieauguši visās ražošanas līnijās akmens masas un SilktStone produktiem, taču turpināja samazināties akrila vannu pārdošanas un ražošanas apjomi.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka aizvadītajā gadā SIA “PAA” bija darba devējs 101 darbiniekiem. Uzņēmums nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā pērn samaksājis 839,10 tūkst. EUR.

SIA “PAA” vienīgais dalībnieks un patiesais labuma guvējs ir Pēteris Treicis.