"Inbokss" aizvadītajā gadā apgrozījis 4,52 milj. EUR

21.06.2022 06:29:00

Pagājušajā gadā SIA “Inbokss” apgrozījums palielinājies par 24,4%, sasniedzot 4,52 milj. EUR. Vienlaikus augusi arī uzņēmuma peļņa, kas 2021.gadā sasniegusi 0,73 milj. EUR. “Neskatoties uz Covid-19 krīzes izraisīto neziņu un nenoteiktību reklāmas tirgū, kā arī ekonomikā kopumā, uzņēmumam ir izdevies atrast veidus, kā stabilizēt un palielināt realizāciju. Panākumu atslēga ir cenu politikas elastība un ātra reakcija uz jebkurām tirgus svārstībām,” iesniegtajā vadības ziņojumā norādījis SIA “Inbokss”.

Jānorāda, ka 2021.gadā SIA “Inbokss” bija darba devējs 46 strādājošajiem. Pēc Lursoft pieejamās informācijas, pērn uzņēmums nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksāja 1,18 milj. EUR.

2021.gadā bezpeļņas režīmā SIA “Inbokss” testējis, paplašinājis un piedāvājis lietotājiem mazumtirdzniecības tiešsaistes platformu. Ienākumus tā pagaidām nes kā papildu reklāmas izvietošanas vietne.

Par vienu no galvenajiem uzdevumiem nākotnē SIA “Inbokss” min interneta vietnes auditorijas noturēšanu vadošajās pozīcijās, salīdzinot ar citām interneta vietnēm. Tāpat arī uzņēmuma turpināšot tā piedāvāto produktu atjauninājumus un uzlabojumus.

2001.gadā reģistrētajam SIA “Inbokss” ir vairākas struktūrvienības – tīmekļa vietnes: inbox.ee, inbox.eu, inbox.ly un inbox.lv. Uzņēmuma dalībnieki ir Andris Griķis (92%) un Jevgenijs Kuzņecovs (8%).