“Inter Cars Latvija” apgrozījums audzis līdz 127,82 milj. EUR

27.06.2022 09:50:00

SIA “Inter Cars Latvija” 2021.gadā palielinājis apgrozījumu līdz 127,82 milj. EUR, sasniedzot savu līdz šim augstāko rādītāju. Finanšu gadu automašīnu rezerves daļu tirgotājs noslēdzis ar 2,82 milj. EUR peļņu. To paredzēts novirzīt uzņēmuma turpmākai attīstībai. “2021.gads uzņēmumam bija veiksmīgs, Covid-19 pandēmija nav ietekmējusi finanšu prognozes un saimniecisko darbību,” iesniegtajā vadības ziņojumā norādījis SIA “Inter Cars Latvija”.

Plānojot SIA “Inter Cars Latvija” turpmāko attīstību, uzņēmums norādījis, ka tas paredzējis atvērt jaunas tirdzniecības struktūrvienības, lai nostiprinātu savu tirgus daļu, piedāvājot klientiem vēl kvalitatīvāku apkalpošanas servisu. Šobrīd uzņēmumam ir 21 tirdzniecības vieta. SIA “Inter Cars Latvija” norādījis, ka 19 tirdzniecības vietas vada neatkarīgi uzņēmēji uz franšīzes līguma pamata. Tāpat arī SIA “Inter Cars Latvija” iecerējis pilnveidot pašreizējo produkcijas sortimentu un kvalitāti, popularizējot jaunus sadarbības partnerus un zīmolus, nostiprināties specifisko produktu segmentos, kā arī turpināt popularizēt internetveikala platformu.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka SIA “Inter Cars Latvija” ir poļu kapitāla uzņēmums, kas Latvijā reģistrēts 2010.gadā. Pērn uzņēmums nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksājis 17,16 milj. EUR.