"Vēl vairāk saules" restorāni pērn apgrozījuši 4,65 milj. EUR

30.06.2022 09:05:00

SIA “Vēl vairāk saules”, kam pieder restorānu tīkls “Vairāk saules”, iesniegtajā gada pārskatā norādījis, ka galvenie uzdevumi 2021.gadā bija pielāgoties pandēmijas ierobežojumiem, kā arī stiprināt savas pozīcijas Latvijas tirgū. “Uzņēmums veiksmīgi pielāgojās 2021.gadā valstī spēkā esošajiem ar pandēmijas izplatību saistītajiem ierobežojumiem, kas ievērojami lika pārkārtot biznesa virzienu no klientu apkalpošanas restorānos uz ēdienu piegādi mājās vai darba vietās. Uzņēmuma vadība veiksmīgi izvērtēja situāciju un pieņēma pareizus operatīvus lēmumus. Piesaistot mūsdienīgas ēdienu piegādes kompānijas – Wolt un Bolt –, tas ļāva palielināt apgrozījuma apmērus uz piegādes pakalpojumiem,” norāda SIA “Vēl vairāk saules”, piebilstot, ka, neskatoties uz ieviestajiem ierobežojumiem, sortimenta klāsts netika samazināts.

Lursoft pieejamais gada pārskats rāda, ka 2021.gadā SIA “Vēl vairāk saules” apgrozīja 4,65 milj. EUR, kas ir uzņēmuma zemākais apgrozījums kopš 2014.gada. Uzņēmums pagājušo gadu noslēdzis ar 431,8 tūkst. EUR peļņu.

2021.gada pirmajā pusē SIA “Vēl vairāk saules” veica restorāna t/c “Spice” rekonstrukciju, izveidojot mūsdienīgu un modernu interjeru, pilnībā pārbūvējot restorāna palīgtelpas.

SIA “Vēl vairāk saules” līdz ar pandēmijas ierobežojumu atcelšanu plāno strauji atgriezties tirgū un turpināt darbu pie savu pozīciju nostiprināšanas. Jānorāda, ka aizvadītajā gadā SIA “Vēl vairāk saules” ar darba vietām nodrošināja 175 darbiniekus, kopumā nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksājot 660,46 tūkst. EUR. Uzņēmums aktīvi izmantojis valsts sniegto atbalstu Covid-19 krīzes seku mazināšanai. Pēc Lursoft pieejamās informācijas, uzņēmumam piešķirti granti apgrozāmo līdzekļu plūsmas nodrošināšanai, tāpat arī izmaksāta atlīdzība dīkstāvē esošajiem darbiniekiem, sniegts atbalsts algu subsīdijām un atbalstīta nokavēto nodokļu maksājumu samaksas sadale termiņos.

SIA “Vēl vairāk saules” patiesais labuma guvējs ir Mārtiņš Kalniņš.