Mihaila Uļmana vietā "Mono" turpmāk vadīs Germans Savickis

06.07.2022 07:49:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka š.g. 4. jūlijā no SIA “Nogales pils” un SIA “VNT” valdes locekļu amatiem atcelts Mihails Uļmans. Vienlaikus uzņēmējs arī atcelts no SIA “Mono” valdes priekšsēdētāja amata.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka M. Uļmans šobrīd ieņem amatus četru uzņēmumu valdēs – SIA “Jūsu grupa “Arhitekts””, SIA “New Ost Investment”, SIA “Baltijas Tirdzniecības savienība” un SIA “AKVAMIR” –, kā arī ir AS “Latgales Energy” padomes priekšsēdētājs.

Patiesā labuma guvēja statuss M. Uļmanam reģistrēts 40 uzņēmumos. Lursoft savā pētījumā jau vēstīja, ka apcietinājumā esošais uzņēmējs ierindojas starp TOP 10 personām, kurām patiesā labuma guvēja statuss reģistrēts visvairāk uzņēmumos.

Lursoft izpētījis, ka Mihaila Uļmana vietā gan SIA “Nogales pils”, gan arī SIA “VNT” un SIA “Mono” valdē amatos iecelts Germans Savickis, kurš ir amatpersona arī citos ar Mihailu Uļmanu saistītos uzņēmumos.

SIA “Mono”, kura valdes priekšsēdētājs tagad ir Germans Savickis, 2020.gadā apgrozīja 1,66 milj. EUR un gadu noslēdza ar 260,35 tūkst. EUR zaudējumiem. Pārskatu par 2021.gadu uzņēmums vēl nav iesniedzis.