"Gemoss" turpinājis strādāt ar apgrozījuma pieaugumu

08.07.2022 06:30:00

Pagājušajā gadā SIA “Gemoss” apgrozījums audzis līdz 32,96 milj. EUR, liecina Lursoft pieejamais gada pārskats. Salīdzinot ar 2020.gadu, tas ir pieaugums par 15,44%. Lursoft Multi atskaites informācija liecina, ka ar apgrozījuma pieaugumu SIA “Gemoss” strādā jau kopš 2010.gada.

Kā iesniegtajā vadības ziņojumā atzinis pats SIA “Gemoss”, pērn tam izdevies nostiprināt savas pozīcijas visos tirgus segmentos.

Lursoft dati rāda, ka Ievai Treijai piederošais SIA “Gemoss” aizvadītajā gadā bija darba devējs 221 darbiniekam. Nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā uzņēmums pērn samaksājis 5,8 milj. EUR.

2021.gadu uzņēmums noslēdzis ar 1,77 milj. EUR lielu peļņu. “Tiek stingrāk izvērtēts peļņas ieguldījuma postenis. Uzņēmuma peļņa tika ieguldīta attīstībā un labiekārtošanas darbos. Tika veikta veikala Ropažu ielā uzlabošana, ieviesti jauni Cake&Bake produkti. Ir veikts visu GEMO produktu grupas re-brendings uz Gemoss Collection,” norādījis SIA “Gemoss”, piebilstot, ka uzsākti arī darbi pie jaunas mājas lapas izstrādes.

Turpmāk SIA “Gemoss” turpinās strādāt jau esošajos virzienos. Tiks paplašināts preču sortiments, lai sasniegtu augstāku rentabilitāti, tāpat arī tiks strādāts pie fasēto riekstu un žāvētu augļu tirgus daļas palielināšanas esošajiem zīmoliem un plānots veikt plašāku sadarbību ar vietējiem ražotājiem. Vadības ziņojumā arī norādīts, ka tiks strādāts pie ēkas Brīvības ielā 111, Rīgā iecerēto plānu realizācijas, veidojot to par māju kulinārijas entuziastiem, tāpat arī turpināsies jaunas noliktavas Mūkusalas ielā plānošanas un projektēšanas darbi.

SIA “Gemoss” mērķis ir sasniegt stabilizāciju apgrozījuma pieaugumā un noturēt peļņu iepriekšējā līmenī.