Neskatoties uz zaudējumiem, "DIPOL LATVIJA" aizvadīto gadu vērtē pozitīvi

11.07.2022 06:40:00

SIA “DIPOL LATVIJA”, kas jau kopš tā dibināšanas 2013.gadā specializējies bakalejas un nepārtikas preču importā, 2021.gada sākumā saņēmis speciālo atļauju (licenci) reģistrēta nosūtītāja darbībai, kā arī atļaujas muitas noliktavai, līdz ar to uzņēmums sāka darbu jaunā jomā – muitas un akcīzes noliktavu pakalpojumu sniegšanā.

“Aizvadītais gads, neskatoties uz to, ka pabeigts ar zaudējumiem, uzņēmumam bija sekmīgs. Veiksmīgi uzsākta uzņēmuma darbības maiņa, pārejot no vairumtirdzniecības pakalpojumu sniegšanas uz loģistikas jomu,” teikts SIA “DIPOL LATVIJA” iesniegtajā vadības ziņojumā. Jānorāda, ka 2021.gadā SIA “DIPOL LATVIJA” apgrozīja 4,03 milj. EUR, finanšu gadu noslēdzot ar 138,34 tūkst. EUR zaudējumiem.

Pērn uzņēmums noslēdzis vairākus jaunus sadarbības līgumus par loģistikas pakalpojumu sniegšanu. Pirmais no tiem noslēgts pagājušā gada 1. martā ar Lietuvas piegādātāju, kas piegādā Kronenbourg 1664 Blanc alu, kas tiek eksportēts uz Ķīnu.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka SIA “DIPOL LATVIJA” vienīgais kapitāldaļu turētājs ir Dmitrijs Karbanovs. Uzņēmumā aizvadītajā gadā bija nodarbināts 21 strādājošais.