“Lesjofors Springs LV” pērn sasniedzis savas darbības laikā labākos apgrozījuma un peļņas rezultātus

14.07.2022 06:32:00

Aizvadīto gadu LSEZ SIA “Lesjofors Springs LV” vērtē kā lielisku, jo uzņēmums spējis būtiski kāpināt apgrozījumu un palielināt peļņu, sasniedzot savas darbības laikā visu laiku labāko rezultātu.

Lursoft pieejamais gada pārskats rāda, ka “Lesjofors Springs LV” apgrozījums 2021.gadā palielinājies par 35,7%, sasniedzot 8,5 milj. EUR. Vienlaikus palielinājusies arī uzņēmuma peļņa, kas 2020.gadā bija 0,5 milj. EUR, bet pērn – jau 1,25 milj. EUR. Uzņēmums šo pieaugumu pamato ar atdevi no iepriekšējos gados realizētām ražošanas līniju izbūvēm, kas 2021.gadā intensīvi uzsākušas darbu.

Iesniegtajā vadības ziņojumā “Lesjofors Springs LV” stāstījis, ka pagājušajā gadā ieviesti jauni produkti, kā arī atdevi reālu pasūtījumu veidā sāka dot iepriekš izstrādāti projekti, kuru ietvaros klientiem tika izsūtīti produkcijas prototipi un paraugi (slokšņu atsperes). Agrāki sadarbības projekti gan ar māsu uzņēmumiem, gan ar ārpusgrupas sadarbības partneriem nebija mazinājušies, tādējādi sniedzot iepriekšējiem gadiem līdzvērtīgu pienesumu kopējos ieņēmumos. “Uzņēmumu relatīvi maz ietekmēja Covid-19 pandēmijas faktors,” savā vadības ziņojumā norādījis “Lesjofors Springs LV”.

Turpmākajos gados “Lesjofors Springs LV” plāno ieviest savā klāstā jaunus produktus, kā arī aktīvi popularizēt sevi Latvijas un Baltijas tirgū.

“Lesjofors Springs LV” ir zviedru kapitāla uzņēmums, kas reģistrēts 2003.gadā. Liepājā esošais uzņēmums aizvadītajā gadā nodarbināja 112 darbiniekus, valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās samaksājot 599,72 tūkst. EUR, bet iedzīvotāju ienākuma nodoklī – 269,07 tūkst. EUR.

“Lesjofors Springs LV” ražo visadžādākā veida atsperes un presētos izstrādājumus.