“JCDecaux Latvija” pērn atkal strādājis ar peļņu

19.07.2022 06:34:00

Vides reklāmas pakalpojumu sniedzējs SIA “JCDecaux Latvija” 2021.gadā palielinājis apgrozījumu līdz 3,6 milj. EUR. Pēc 271,40 tūkst. EUR lielajiem zaudējumiem gadu iepriekš, pērn uzņēmums strādājis ar 108,6 tūkst. EUR peļņu. “Peļņa salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu izskaidrojama ar pārdošanas ieņēmumu palielināšanos un valsts atbalstu,” vadības ziņojumā norāda SIA “JCDecaux Latvija”. Lursoft pieejamā informācija rāda, ka pagājušajā gadā SIA “JCDecaux Latvija” vairākkārt saņēmis grantus apgrozāmo līdzekļu plūsmas nodrošināšanai, tāpat arī izmaksātas atlīdzības dīkstāvē esošajiem darbiniekiem. Jānorāda, ka 2021.gadā SIA “JCDecaux Latvija” bija darba devējs 25 darbiniekiem.

Savā vadības ziņojumā SIA “JCDecaux Latvija” norādījis, ka tas īsteno ilgtspējīgu un videi draudzīgu uzņēmējdarbību, īpašu uzmanību pievēršot vairākiem aspektiem. Piemēram, lai elektrības patēriņš tiktu pilnībā nosegts ar elektrību, kas iegūta no atjaunojamajiem energoresursiem, lai pēc iespējas tiktu šķiroti atkritumi un tie nodoti otrreizējai pārstrādei u.c.

Šogad SIA “JCDecaux Latvija” turpināšot darbu pie vides reklāmas tīkla efektīvākas izmantošanas, pieturvietu izbūves un digitālās reklāmas attīstības Rīgā.

Jānorāda, ka aizvadītajā gadā SIA “JCDecaux Latvija” uzvarējis divos publisko iepirkumu konkursos. Vērtīgākais no tiem bijis 40 tūkst. EUR vērtais Finanšu ministrijas iepirkums.

SIA “JCDecaux Latvija” kapitāldaļu turētājs ir franču JCDecaux Europe Holding. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 1,07 milj. EUR.