“Oribalt Rīga” plāno turpināt palielināt zāļu un citu medicīnas preču pārdošanas apjomus

21.07.2022 07:13:00

Farmaceitisko izstrādājumu un medicīnisko preču vairumtirgotājs SIA “Oribalt Rīga” aizvadītajā gadā turpināja attīstīt zāļu vairumtirdzniecību, kā arī farmaceitisko produktu izplatīšanas un loģistikas pakalpojumus zāļu, medicīnas preču un veselības veicināšanas produktu virzīšanai tirgū. Turpināta arī aktīva darbība klīnisko pētījumu jomā.

Iesniegtais gada pārskats rāda, ka 2021.gadā SIA “Oribalt Rīga” apgrozīja 25,08 milj. EUR, par 0,5 milj. EUR mazāk nekā gadu iepriekš. Kritumu piedzīvojusi arī uzņēmuma peļņa, kas samazinājusies līdz 0,3 milj. EUR.

Šogad SIA “Oribalt Rīga” plāno turpināt palielināt zāļu un citu medicīnas preču sortimentu un pārdošanas apjomus, kā arī paplašināt lojālo klientu loku aptieku un ārstniecības iestāžu vidū. Lai nodrošinātu SIA “Oribalt Rīga” sekmīgu attīstību, ieplānoti arī vairāki kvalitātes sistēmas uzlabojumi. Uzņēmums arī turpināšot investēt darbinieku kvalifikācijas celšanā un procesu uzlabošanā, lai arī turpmāk nodrošinātu klientu, piegādātāju un sadarbības partneru apmierinātību.

SIA “Oribalt Rīga”, kuras patiesais labuma guvējs ir soms Pekka Juhani Ruokanen, reģistrēta 1994.gadā. Uzņēmuma reģistrētais un apmaksātais pamatkapitāls ir 3,54 milj. EUR.

Aizvadītajā gadā SIA “Oribalt Rīga” ar darba vietām nodrošināja 72 darbiniekus, liecina Lursoft pieejamā informācija, un uzņēmums nodokļu maksājumos kopumā pērn samaksājis 1,83 milj. EUR.