Dzīvojamo māju apsaimniekošanas pakalpojumu apjoma pieaugums kāpinājis "Hagberg" apgrozījumu

26.07.2022 06:31:00

SIA “Hagberg”, kura pamatdarbība saistīta ar vispārējo ēku tīrīšanu, ēku uzturēšanu un ekspluatācijas darbībām, iesniegtajā vadības ziņojumā norādījis, ka tā darbību aizvadītajā gadā Covid-19 ierobežojumi būtiski nav ietekmējuši. Salīdzinot ar 2020.gadu, pērn SIA “Hagberg” apgrozījums palielinājies par nepilniem 16%, sasniedzot 12,36 milj. EUR. Uzņēmums norādījis, ka apgrozījuma pieaugumu galvenokārt sekmēja dzīvojamo māju apsaimniekošanas pakalpojumu apjoma pieaugums. “Salīdzinājumā ar 2020.gadu apsaimniekošanas pakalpojumu apjoms ir pieaudzis 3,9 reizes. Ir paplašinājies klientu loks,” vadības ziņojumā norādījis SIA “Hagberg”.

Finanšu gadu SIA “Hagberg” noslēdzis ar 735,83 tūkst. EUR lielu peļņu pēc nodokļu nomaksas.

Lursoft dati rāda, ka 2009.gadā reģistrētais SIA “Hagberg” aizvadītajā gadā ar darba vietām nodrošinājis 774 darbiniekus. Kopumā valsts kopbudžetā nodokļu maksājumos uzņēmums 2021.gadā samaksājis 4,49 milj. EUR, tostarp 1,88 milj. EUR valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās un 0,92 milj. EUR iedzīvotāju ienākuma nodoklī.

Šogad SIA “Hagberg” plāno turpināt paplašināt sniegto pakalpojumu klāstu, tostarp apsaimniekošanas pakalpojumu jomā, kā arī attīstīt mobilo aplikāciju tīrīšanas un uzkopšanas pakalpojumu deficīta piedāvājuma/ vadības nodrošināšanai.

Jānorāda, ka šogad SIA “Hagberg” uzvarējis jau 17 publisko iepirkumu konkursos, pērn gada laikā – vairāk nekā 20.

SIA “Hagberg” patiesais labuma guvējs ir Ivars Lukaševičs, kuram patiesā labuma guvēja statuss šobrīd reģistrēts kopskaitā septiņos uzņēmumos.