"Augstceltne" apgrozījums audzis par 23,09%

28.07.2022 06:46:00

SIA “Augstceltne”, kas nodarbojas ne tikai ar degvielas mazumtirdzniecību, bet arī apsaimniekošanas pakalpojumu sniegšanu, nekustamo īpašumu attīstību, būvniecību un nomu, 2021.gadā palielināja apgrozījumu līdz 29,23 milj. EUR. Salīdzinot ar gadu iepriekš, tas ir par 23,09% vairāk. “Apgrozījuma pieaugumu nodrošināja veiksmīga darbība nekustamo īpašumu apsaimniekošanas, būvniecības un degvielas mazumtirdzniecības nozarēs,” teikts SIA “Augstceltne” vadības ziņojumā.

Uzņēmuma peļņa pēc nodokļu nomaksas aizvadītajā gadā palielinājusies līdz 3,43 milj. EUR.

Pērn uzņēmums noslēdzis līgumu par franšīzes sadarbības turpināšanu uz turpmākajiem pieciem gadiem ar SIA “Circle K Latvia”. Tas ir pamats stabiliem uzņēmuma darbības rādītājiem turpmākajos gados. “Degvielas uzpildes staciju tīkla paplašināšana nākotnē, ņemot vērā konkurences pieaugumu un degvielas mazumtirdzniecības nozares attīstību kopumā, vērtējama piesardzīgi,” norādījusi SIA “Augstceltne”. Lursoft pieejamā informācija rāda, ka SIA “Augstceltne” šobrīd reģistrētas sešas struktūrvienības, tostarp piecas degvielas uzpildes stacijas.

1991.gadā reģistrētās SIA “Augstceltne” patiesais labuma guvējs ir Juris Kursītis. Viņš arī patiesais labuma guvējs uzņēmumiem SIA “Tirdzniecības nams “Kurši””, SIA “Nekustamie īpašumi “Kurši”” un SIA “Virši F”.