Aizvadītais gads bijis sekmīgs santehnikas tirgotājam "Cita Santehnika"

28.07.2022 07:09:00

Aizvadītais gads SIA “Cita Santehnika”, pateicoties iepriekšējos gados veiktajai uzņēmuma darbības modeļa reorganizācijai, neskatoties uz Covid-19 pandēmijas radītājiem izaicinājumiem, bijis veiksmīgs. Pēc tirdzniecības ierobežojumu pārtraukuma uzņēmumam izdevās būtiski palielināt apgrozījumu. Lursoft esošais gada pārskats rāda, ka 2021.gadā SIA “Cita Santehnika” apgrozījums audzis par nepilniem 8%, sasniedzot 13,7 milj. EUR. Palielinājusies arī uzņēmuma peļņa, kas 2021.gadā sasniegusi 1,09 milj. EUR.

SIA “Cita Santehnika” pērn bija darba devējs 121 darbiniekam un nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksāja 1,71 milj. EUR. Uzņēmumam šobrīd reģistrētas 11 struktūrvienības.

Aizvadītajā gadā SIA “Cita Santehnika” ievērojamus naudas līdzekļus ieguldījis preču krājumu palielināšanā, kas ļāva ātrāk reaģēt uz klientu pasūtījumiem plašākās preču grupās, kā arī palīdzēja izvairīties no sarežģījumiem, kurus radīja traucējumi starptautiskajās preču piegādes ķēdēs.

SIA “Cita Santehnika” reģistrēta 1999.gadā, tās patiesie labuma guvēji ir Dmitrijs Aškinezers un Oskars Zablockis. Uzņēmuma reģistrēto un apmaksāto pamatkapitālu veido 2,2 milj. EUR.