“Civinity Mājas” apgrozījums 2021.gadā - 5,9 milj. EUR

28.07.2022 07:24:00

AS “Civinity Mājas”, kas nodarbojas ar nekustamā īpašuma pārvaldīšanu par atlīdzību vai uz līguma pamata, 2021.gadā apgrozīja 5,9 milj. EUR, liecina Lursoft pieejamais gada pārskats. Pēc nodokļu nomaksas uzņēmums guva 43,3 tūkst. EUR lielu peļņu.

AS “Civinity Mājas”, kas līdz aizvadītā gada jūlijam bija zināma ar nosaukumu “Hausmaster”, 2021.gadā nodokļu maksājumos valsts kopbudžetos samaksāja 510,13 tūkst. EUR. Uzņēmumā pērn bija nodarbināti 32 darbinieki.

Iesniegtajā vadības ziņojumā AS “Civinity Mājas” norādījis, ka pārskata gadā noritējis aktīvs darbs ar dzīvojamo māju kopībām, kā arī realizēts ievērojams skaits pasākumu, kas vērsti uz ēku tehniskā stāvokļa uzlabošanu. “Uzņēmumam ir optimāls klientu portfelis, tomēr uzņēmums saskata tirgus daļas paplašināšanas iespējas, slēdzot dzīvojamo māju pārvaldīšanas līgumus ar dzīvojamo māju kopībām Rīgā, Jūrmalā un citās vietās Pierīgā,” lasāms AS “Civinity Mājas” iesniegtajā vadības ziņojumā. 2021.gada nogalē uzņēmums uzsāka ieviest jaunu uzskaites sistēmu, kas palīdzēs efektīvāk sniegt iespēju klientiem saņemt informāciju par dzīvojamā mājā veiktiem plānveida un ārpuskārtas darbiem, kā arī perspektīvā tiks sniegta iespēja gūt informāciju par dzīvojamās mājas uzkrājuma fonda aktuālo atlikumu.

AS “Civinity Mājas” ir lietuviešu kapitāla uzņēmums. Uzņēmuma patiesais labuma guvējs ir Deividas Jacka. Lursoft pieejamā informācija rāda, ka uzņēmējam patiesā labuma guvēja statuss Latvijā reģistrēts 14 uzņēmumos.